Nebezpečná výpadovka?!

Nebezpečná výpadovka?!
Foto ber

 

Pokud používáte k cestě do či z Prostějova výpadovku na Bedihošť, zcela jistě je vám znám její problém. Výjezd z města zpomaluje ostrůvek. Podle řady svědectví je ale nebezpečný.   

U ostrůvku stojí jediná lampa, která je ovšem, jak se na základě upozornění čtenářů PvNovinky zjišťovaly, i v současné době mimo provoz. O to víc ji večer nahrazují reflektory, kterými je osvětlena plocha jedné z přilehlých firem. „Při současném oslnění protijedoucím autem je těžké to projet,“ míní Luděk M., který tudy denně jezdí do práce.  On sám byl svědkem, když vůz, který jel před ním, do hrany ostrůvku právě kvůli oslnění najel „Rozbil si disk a zničil gumu, na druhou stranu mohl být rád, že to nedopadlo hůř,“ popsal PvNovinkám.

Situací se budeme i nadále zabývat, redakce oslovila s námětem řešení příslušné orgány. (ber)

Komentáře

 

 

Souhlasím a další nesmyslný ostrůvek je při výjezdu z obce Bedihošť směrem na Kroměříž...neosvětlený a bez označení..vozím každou neděli večer syna na internát do Km a při zpáteční cestě mám co dělat abych si ho všimla...kdo to nezná tak má velké problémy!!! Mělo by se s tím něco dělat!!!!!

Je to tam na pikaču. Ty reflektory bych srazil vlastnoručně.

Poslat nový komentář