Ledové zápolení malých hokejistů v Uničově

Ledové zápolení malých hokejistů v Uničově
Foto SK PROSTĚJOV 1913

První povánoční úterý strávili mladí prostějovští hokejisté klubu SK PROSTĚJOV 1913 s datem narození 2009 na ledě nedalekého města Uničov. Namísto pojídání cukroví a přepínání programů na dálkovém ovladači v teple svých domovů se rozhodli reprezentovat město Prostějov na hokejovém turnaji s mezinárodní účastí. 

Po prvním zápase s HC Nový Jičín, který skončil zaslouženou remízou, narazili na hráče krajského města Olomouce. Zde díky své bojovnosti a nasazení lze považovat za úspěch, že vstřelili dvě čestné branky a na našem kontě se objevila číslovka těsně se přehupující přes 10. Po ne zrovna povedeném utkání s klubem z Moravské Třebové nastoupili malí sportovci o boj o celkové 7. místo. To se po jednoznačném nástupu proti slovenským hráčům z HC Nové Zámky povedlo nakonec vybojovat. Vedle spousty zážitků a neocenitelných herních zkušeností si každý z malých hokejistů odvezl na krku medaili. Celý turnaj, jako již tradičně v Uničově, byl perfektně připraven včetně organizace občerstvení a obědů pro hráče i trenéry.

Klubu HC Orlíci Uničov tímto děkujeme za pozvání, trenérům a hokejistům za jejich nasazení a všem zúčastněným za úžasnou atmosféru, která si nezadá s „dospělým“ hokejem.

Michal Stryk

Poslat nový komentář