Kapacita škol je dostatečná!, tvrdí radnice

Kapacita škol je dostatečná!, tvrdí radnice
ilustrační foto prostejov.eu

 

Bojíte se, že se vaše dítko nedostane do první třídy ve škole, kterou preferujete? Zbytečné obavy, vzkazuje magistrát. Míst je dost.

I když stále nastupují silnější ročníky, míst ve školách je podle náměstkyně primátora Ivany Hemerkové dost. „Přetlak očekáváme na ZŠ J. Železného, a také na ZŠ a RG Města Prostějova, kde se letos otvírají dvě třídy,“ sdělila Hemerková. Nebude ale nijak katastrofální. „Pro všechny děti se v prostějovských školách najde místo, přednost ve vytížených lokalitách dostanou ty děti, které zde bydlí,“ vysvětlila. (ber)

Komentáře

Jak se dá ověřit informace, že počet žáků klesne o stovky? To by byla opravdu katastrofa pro udržitelnost základních škol, základní katolická se udrží, na té má vedení města zájem !! Bývalý ředitel CMG je nyní v Praze na Ministerstvu a co kdyby se na Prostějov začal zlobit ? 

 

O ty učitele bych se nebál, je tady přece pracák, čili Úřad práce a ten se postará....

Píšeš NEzmatky, je jisté, že v příštích letech opustí ZŠ a Gymnázia v Prostějově stovky dětí. Co bude s učiteli je další otázka, ale "růžově" bych to neviděl......

Kdepak, právě naopak, dětičky budou chybět, málo jste se před 7 roky snažili.(Nadměrné používání antikoncepce se vymstilo !!) Otevře se sice ještě údajně základní katolická škola, souhlas pana primátora Pišťáka už dostali. Docela dobrá zpráva, kdyby sem vtrhli bojovníci IS, tak katolíci mají přednost před bezvěrci....

Poslat nový komentář