Návratnost 3 milionů? Dlouhodobá

Návratnost 3 milionů? Dlouhodobá
Foto archiv PvNovinky.cz

 

Výstavba veřejných toalet ve Školní ulici byla řadu měsíců věcí velmi diskutovanou. Zejména kvůli ceně, která se vyšplhala na bezmála tři miliony korun. A jak se vyplácí? Slouží veřejnosti, odpovídá magistrát.

„Průměrné měsíční tržby jsou cca 2 250 korun, což představuje průměrnou návštěvnost cca 450 osob za měsíc,“ sdělila dnes redakci mluvčí radnice Jana Gáborová. Nerentabilitu stavby popřela : „Je třeba si uvědomit, že nejde o investici, která by měla být prioritně výdělečná, ale o službu občanům.“ (ber)

Komentáře

Samozřejmě je to běžný standard, ale ty tři mega ???? Kolik z nich šlo na volební kampaň PéVéčka? Kdo to ví, odpoví ? ani náhodou, jenže kdyby ty peníze na volební guláše neměli, seděli by oba náměstci ve svých školách a byli by ? Kde ? OD KORYTA !!!!

a chcete hodit srát stále do křoví ??? Všude mimo Pv běžný standart a služba. Jenom dobře, že to udělali. Po opravě hradeb to bude celkem další slušná část města.

Kdyby občané byli jako jeden uvolněný radní, co nemá kanalizaci zkolaudovanou, tak by chodili kadit třeba na WC restaurací nebo do parku za kinem Metro, jenže tam I.Hemer. nechala vykácet křoví a každému by byla vidět prdel....

Tak jestli dobře počítám tak pri nulových nákladech je to za 111let zpátky. To je neuvěřitelné!!!

Za tři miliony běžný stavebník postaví vilu se zahradou, bazénem a saunou. Město za ty peníze postaví jen kadibudku.... :-)

Poslat nový komentář