Vyfoť a skoruj!

Vyfoť a skoruj!
ilustrační foto

Europe Direct Olomouc ve spolupráci s Eurocentrem Olomouc pořádají letní soutěž o zajímavé ceny. Obě organizace zvou Prostějovany k účasti ve fotosoutěži s názvem „Ve volném pohybu!, která svým zaměřením tematicky zapadá do právě probíhajícího Evropského roku občanů.

Fotosoutěží chtějí organizátoři upozornit na svobodu volného pohybu osob v rámci evropské sedmadvacítky. Úkolem soutěžících je vyfotografovat situaci, která právě toto základní právo občanů připomene.

„Chceme upozornit na jednu z nejhmatatelnějších svobod, tedy svobodu volného pohybu osob. Úkolem soutěžících je proto vyfotografovat situaci, která má připomenout jednu ze základních práv občanů, tedy jejich volný pohyb. Jakákoli fotografie, jejímž hlavním motivem je pohyb, je tedy vítána,“ dočteme se na webu organizátora.

Jednu až pět fotografií posílejte formou emailu v elektronické podobě (.jpeg,.pdf) na adresu krsa@euroskop.cz a to až do 30. září. Společně se snímkem uveďte vaše celé jméno, datum a místo vzniku snímku. Velikost delší strany snímku musí být min. 2800 pixelů.

1. cena - fotografické vybavení v hodnotě 2500 Kč

2. cena - fotografické vybavení v hodnotě 1500 Kč

3. cena - fotografické vybavení v hodnotě 1000 Kč

Vybrané fotografie budou představeny širší veřejnosti formou následné výstavy. (red)

Ilustrační foto: msmt

Poslat nový komentář