Poliklinika SPEA Olomouc nabízí pacientům plný komfort

Poliklinika SPEA Olomouc nabízí pacientům plný komfort
ilustrační foto spea

Od roku 2007 probíhala rekonstrukce budovy Polikliniky SPEA Olomouc. Práce, jejichž výsledkem je mimo jiné kompletní modernizace interiéru a nejnovější vybavení pracovišť, si vyžádaly investici téměř 200 milionů korun. SPEA pacientům rovněž nabízí možnost nákupu léků ve vlastní lékárně.  

Díky postupné obnově nyní pacientům nabízí nejen kvalitní zdravotní péči, ale také moderní a přívětivé prostředí, s erudovaným a zkušeným lékařským a sesterským týmem.

Lékaři polikliniky SPEA Olomouc provedou ročně okolo 220 tisíc ambulantních vyšetření a ošetření. Zdravotní péči poskytuje třiadvacet ambulancí specialistů, tři ambulance praktických lékařů pro dospělé a dvě ambulance praktických lékařů pro děti a dorost, pět stomatologických ambulancí, rentgenové pracoviště, pracoviště CT, pracoviště biochemické a hematologické laboratoře. Lékárnou denně projde až 800 pacientů.

Historie polikliniky SPEA                    

Budova polikliniky byla postavena v roce 1927 a již od svého vzniku sloužila zdravotnictví. Během první republiky byla sídlem nemocenské pokladny, v padesátých letech sloužila k poskytování primární zdravotní péče a tak je tomu dodnes. Nejprve zde působil Okresní ústav národního zdraví, od roku 1996 slouží společnosti SPEA Olomouc, s. r. o., a poskytuje ambulantní zdravotní péči.

Více na www.spea.cz  

SPEA Olomouc, s. r. o., ambulantní zdravotnické zařízení, náměstí Národních Hrdinů 2, 771 11 , Olomouc.

(PR)

Poslat nový komentář