1. SK porazilo Zábřeh tenisovým výsledkem 6:4

1. SK porazilo Zábřeh tenisovým výsledkem 6:4
V prvním poločase se hrálo většinou před bránou Zábřehu. Domácí vedli již ve 13. minutě 3:0.
Další fotky: 
1. SK porazilo Zábřeh tenisovým výsledkem 6:4

Dnes se odehrálo 5. kolo MSFL mezi domácím 1. SK Prostějov a severomoravským SK Sulko Zábřeh. Domácí hlavně v první půli předváděli pohledný fotbal se spoustou šancí i góly, ale jakoby o poločase v kabině se něco změnilo a nebýt vysokého náskoku z prvního poločasu (5:2), tak by Prostějov mohl doma i prohrát. Naštěstí si udržel vedení, a i přes velký tlak soupeře v závěru utkání ubránil výhru 6:4.

 

Prostějov se vedení ujal hned ve 3. minutě po gólu Papouška. Následoval sled rychlých gólů, nejprve v 9. minutě skóroval Hirsch, poté ve 13. minutě Machálek, který byl i u předchozích dvou branek. Po tomto nepříjemném probuzení se vzpamatovali i hosté a v 17. minutě snížil rozdíl Šichor. Další šanci si Prostějov vytvořil o 15 minut později a skóre se znovu měnilo, tentokrát se trefil Pospíšil. Než přišel další gól domácích tak byly 2 výborné střely, které ale skončily jen obě rohovým kopem. Při druhém se ale po krátké kombinaci uvolnil Machálek a už to bylo 5:1. Zábřeh ještě před poločasem snížil na 5:2, zásluhu si na tom připsal Michalčák.

 

Druhý poločas ale vypadal, jakoby jej hrál někdo jiný. Hosté byli aktivní a Prostějov ani bránit příliš nestíhal. První ránu dostal v 60. minutě od Tomáše Pospíšila (neplést s prostějovským Michalem Pospíšilem). Utkání poté ještě zdramatizoval Bačík, který v 83. minutě snížil na 5:4 a Zábřeh tím ještě zesílil své úsilí odvézt si alespoň bod. Štěstím pro domácí bylo zakončení hattriku Machálka v 88. minutě. Prostějov se proto mohl radovat z vítězství 6:4, které jej posunulo na 3. příčku v tabulce MSFL.

 

Sestavy:

1. SK Prostějov: Bureš, Hloch, Hunal, Zbožínek (Mazouch), Kazár (Krejčíř), Hirsch, Pavlík, Zelenka, Papoušek, Machálek, Pospíšil (Zatloukal)

Trenér: František Jura

SK Sulko Zábřeh: Procházka, Šalamoun, Kulíšek (Hajčík), Rajnoha, Sichor, Balčík, Michalčák, Krejčí (Pospíšil), Furik, Kostorek, Linek

Trenér: Jiří Balcárek

Rozhodčí: Kubica – Klíma, Dubravský

Diváci: 620

Poslat nový komentář