Věž, střelec, šach, mat – přijďte si zahrát královskou hru

Věž, střelec, šach, mat – přijďte si zahrát královskou hru
ilustrační foto

Šachové oddíly SK Prostějov a SK Junior Prostějov, ve spolupráci se Sportcentrem DDM a Barem „12 opic“ pořádají „Otevřený turnaj v Rapid šachu „Lond(i)(ý)n versus Prostějov“. Do naplnění počtu dva a třiceti hráčů turnaje zbývají jen čtyři. Přihlaste se!

„Turnaj se nehraje "na krev", jak říkají otrlí šachisté. Je to spíše setkání lidí, co mají rádi šach, nevadí jim, že prohrají nebo vyhrají, slouží to spíše k propagaci hry tak, aby se hrála jako dříve, kdy bary spíše zdobily šachovnice,“ uvedl Rudolf Dub z SK Junior Prostějov. Královská hra se bude hrát v sobotu 22. června na zahrádce Baru „12 opic“. Do bojů se může zapojit jak plnoletá mládež, tak i rodiče včetně maminek či prarodičů.

„Startovné je padesát korun a v ceně je nealko teplý nebo studený nápoj, malý guláš nebo teplá uzenina. Nikdo nebude zklamaný, všichni hráči obdrží věcné ceny,“ nabídl účast Rudolf Dub. Podrobnější informace pro všechny, kteří se chtějí zapojit, poskytne webový odkaz: http://ssok.chess.cz/kalendar/LVPV.pdf (kaa)

Ilustrační foto: SK Rošáda Prostějov

 

Poslat nový komentář