Přihlaste děti do Sportovního talentu roku 2014!

Přihlaste děti do Sportovního talentu roku 2014!
ilustrační foto

 

Už po čtvrté vyhlásila  Asociace amatérských sportů České republiky soutěž  Sportovní talent roku. Projekt má za úkol motivovat děti základních škol k aktivnímu životnímu stylu. Vítěz získá poukazy na nákup sportovního zboží pro sebe i svou školu a také se setká se světovou sportovní hvězdou. Loňská vítězka, Barbora Zatloukalová z Olomouce, se setkala s Usainem Boltem!

„Jsme prostředníkem mezi sportovními svazy a samotnými dětmi. Nepřivádíme děti ke konkrétní disciplíně, lákáme je ke sportování obecně,“ vysvětlil nejvyšší představitel AAS ČR Antonín Bleša.

Takže pokud vaše dítko rádo běhá, skáče, kope, hází, jezdí či cokoli podobného, je čas ho do soutěže Talent roku 2014  přihlásit.

Stačí vyplnit přihlášku a poslat své sportovní příspěvky (foto, video) na facebookový profil soutěže www.facebook.com/talentroku nebo na emailsoutez@talentroku.cz. Na facebookovém profilu se dozvíte hromadu zajímavých informací, zveřejněny jsou zde doplňkové soutěže o parádní ceny.

„Pro všechny přihlášené připravíme záživné sportovní odpoledne,“ dodal Bleša s tím, že více se dozvíte na www.talentroku.cz/sportovni-den-s-talentem. (ber)

 

 

 

 

Poslat nový komentář