1.SK porazilo v prvním domácím zápase Ústí nad Orlicí

1.SK porazilo v prvním domácím zápase Ústí nad Orlicí
ilustrační foto

Utkání plné nepřesností a zkoušení nových hráčů nabídlo střetnutí 1.SK Prostějov s Ústí nad Orlicí. Hosté šli sice překvapivě do vedení, ale v druhém poločase domácí skóre obrátili a zvítězili 3:1.

První velkou šanci zápasu si vypracovali hosté, když si jeden z jejich útočníků našel místo za obranou Prostějova, ale místo, aby přihrál spoluhráči před prázdnou branku, trefil pouze gólmana Bureše. Domácí měli více ze hry, ale všechny jejich střelecké pokusy buď branku míjely, nebo končily v náručí hostujícího brankáře. Neproduktivity domácích využili chvilku před koncem první půlky hosté, když jeden z jejich hráčů dostal milimetrovou přihrávku za obranu a lobem překonal Bureše.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako první, hned v úvodu Zatloukal prodloužil patičkou centr na hlavu Šteigla, který jej ovšem nedokázal umístit do sítě. To se ovšem povedlo o chvíli později, kdy míč po standartce našel přesně Šteiglovu hlavu, od níž pohodlně zaplul do brány. Aktivita se domácím konečně začala vyplácet a i když se nehrálo nijak pohledné utkání, tak Hanáci přidali další gól, když míč dorazil do brány hlavou Zatloukal. Poslední úder přidali domácí asi pět minut před koncem po obrovské hrubce hostující obrany, zápas tak skončil vítězstvím 3:1 pro 1. SK Prostějov.

Radim Nemela

 

Poslat nový komentář