Jestřábí nálet na Zubry proběhl úspěšně

Jestřábí nálet na Zubry proběhl úspěšně
ilustrační foto

Konečně je tady to, na co hokejoví fanoušci čekali celé léto, první přípravný zápas před novou sezonou. V něm zavítali hráči Prostějova na půdu svého přerovského rivala, kde zvítězili v klidu 6 : 2.

Nutno říct, že náročná letní příprava Jestřábů se na utkání velmi projevila, ovšem v pozitivním směru. Jestřábi byli po celý zápas rychlejší a měli mnohem více ze hry. Ve dvanácté minutě poslal Prostějov do vedení matador Michal Černý.

Přestože byl po první třetině výsledek ještě poměrně vyrovnaný, ve druhé dali Jestřábi pocítit soupeři svou kvalitu. Hned v první minutě druhého dějství se prosadil Viktor Coufal a tentýž hráč zvýšil vedení Prostějova i o tři minuty později krásnou střelou do horního růžku. Krátce po polovině utkání ještě zvýšil už na 4 : 0 Tomáš Sršeň.

Dvojice Coufal a Sršeň opět úřadovala ve třetí třetině, nejprve dokázal Viktor Coufal dovršit svůj hattrick a pár minut po něm přidal svou druhou branku právě Tomáš Sršeň. Až za stavu 0 : 6 z pohledu domácích se dostal Přerov trochu do hry a dokázal i vstřelit dvě branky, na ty mohl odpovědět Frank Kučera, ale své velké šance v gól nepřetavil. I tak Jestřábi v Přerově zvítězili 6 : 2 a po zápase se mohli radovat s početnou skupinou svých fanoušků, která jim na jejich prvním utkání v sezoně dokázala v Přerově vytvořit prakticky domácí atmosféru.

Radim Nemela

Poslat nový komentář