Vyškovské fotbalové přípravky slaví úspěchy

Vyškovské fotbalové přípravky slaví úspěchy
ilustrační foto

Mladí fotbalisté přípravek Vyškov 2006 a 2007 pod vedením trenérů Jaromíra Kaly a Marka Bačovského si připsali na své konto významné úspěchy. Přípravka A ročníku 2006, 2007 získala první místo v zimní lize v konkurenci 20 mužstev a 280 hráčů Brněnska. Přípravka B stejného ročníku se pak umístila na nečekaném třetím místě. Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Vojtěch Bednář, nejlepším střelcem Adam Bárta - hráči MFK Vyškov A.  

Team přípravek sportovního centra mládeže MFK Vyškov za podpory společnosti AUTO-PYTELA s.r.o. a pod vedením trenéra M. Kaly, dříve působícího v ligovém klubu Drnovic jako trenér mládeže, se dlouhodobě koncepčně připravuje na vstup do nejvyšší žákovské soutěže - ligy.

Pokud mají rodiče talentované dítě a chtějí jej přivést z regionů Prostějov, Olomouc, Blansko, Brno či Brno- Venkov do sportovního centra mládeže, mohou se obrátit na trenéra M. Kalu, tel. 776015514, e-mail: kalajaromir@seznam.cz.

Měsíční poplatek za dítě v mládežnickém centru kopané činí 300 Kč, ostatní poplatky (turnaje, haly, umělý povrch) hradí klub.

Na fotografii: Horní řada z leva - Lukáš Rak, Vojtěch Šamšula, Vojtěch Bednář, Denis Rotrekl, Dominik Kubečka, Lukáš Burian, Jaromír Kala, Marek Vintr, spodní řada z leva Maxim Schweidler, Marek Pytela, Patrik Bačovský, Adam Bárta.

(PR)

Poslat nový komentář