Každý máme své sny a cíle. Lucie Šafářová si ho splnila

Každý máme své sny a cíle. Lucie Šafářová si ho splnila
ilustrační foto

Před několika dny se oficiálně stala jedničkou ženské tenisové čtyřhry. Lucie Šafářová má ze svého úspěchu obrovskou radost, stejně jako její fanoušci. Na svém FB profilu zveřejnila své vyznání a poděkování.

„Každý z nás máme své sny a cíle. Když jsem jako mála holka z Brna začínala s tenisem, měla jsem sen být nejlepší na světě.. Trvalo to asi 20let a spoustu práce, ale tohle pondělí se mi naplnil tento sen! Světová 1 ve čtyřhře!! Je to krásné, trochu neuvěřitelné a jsem za to moc vděčná i pyšná! Nejen za to, že můžu říct, že jsem v něčem nejlepší na světě, ale i za to, že jsem překonala všechny překážky a dokázala to! Táta mi vždy říkal, že tu čtyřhru neumím, ať radši ani nechodím na síť a byli tu trenéři, kteří se mi smáli jak jsem v ní špatná, že to je hrůza, byly chvíle, kdy jsem se bála jít na zápas čtyřhry, že to budu zase kazit... právě proto tohle pro mě znamená víc, než dokážu říct! Překonala jsem předsudky ostatních a věřila sama v sebe a makala na sobě a dokázala se dostat až sem! Všechno jde, když máme víru a pracujeme na sobě! Tohle je to, co bych chtěla říct za sebe i všem mladým sportovcům, jděte si za svými sny, vše jde, když má člověk víru a vůli!

Čtyřhra je týmová práce a velkou část na mém úspěchu má i má zraněná parťačka Bethanie. Tím bych jí chtěla popřát brzské uzdravení, ale myslím, že tento titul si zasloužíme obě a je pěkné, že ho obě v kariéře máme! Take děkuji Báře Strýcové, se kterou spolu jdeme tenisovou cestou od našich 10 let a je mojí kamarádkou, se kterou jsme prožily životní momenty, které nikdy nezapomeneme! Loňská medaile z Ria a teď titul světové jedničky! Jsem ráda, že jsem mohla zažít takové úspěchy po boku těchto dvou super holek a doufám, že ješte spoustu dalších zažijeme!Děkuji také své rodině, která je pro mě hnací motor a největší opora! Trenérům, kteří mi na cestě pomohli a také vám, fanouškům, za podporu!

No a jede se dál, sezona zdaleka nekončí! Tenis a asi i každý sport jde velmi rychle dál a i já mám další sny a cíle! Většina lidí už si na tohle za chvíli asi ani nevzpomene, ale já na tento moment určitě nikdy nezapomenu," vzkazuje Lucka. (red)

(Foto: FB Lucie Šafářová)

Poslat nový komentář