Projekt Sport v okolí poradí i na Prostějovsku

Projekt Sport v okolí poradí i na Prostějovsku
ilustrační foto

Sport v okolí je společný projekt Sazky a Českého olympijského výboru, který má za cíl přinést zájemcům o aktivní životní styl na jednom místě přehled sportovních akcí, kterých je možné se zúčastnit, a sportovních klubů, kam se mohou přihlásit.

Ambasadorem Sportu v okolí je hokejová legenda, Jaromír Jágr. „Před 43 lety mě vzal táta do přípravky na zimák. Dal mi tak možnost věnovat se sportu, kterému jsem postupem času úplně propadl a spojil s ním celý život. Ukažte svým dětem, že volný čas mohou trávit i jinde než před obrazovkami počítačů. Sport je všude kolem nás, stačí jen chtít něco dělat. Jsem ambasadorem projektu Sport v okolí, který pomůže vám i celé rodině trávit volný čas aktivně,“ říká o důvodu své účasti v projektu.  

Lze tak učinit i na Prostějovsku. Stačí, když navštívíte web www.sportvokoli.cz, kde naleznete veškeré dostupné informace o klubech, které přijímají nové členy i o sportovních akcích, které se na Prostějovsku konají.

Do systému stále přibývají další nabídky a tak kluby, které dosud nejsou v registru, mohou zadat svá data.

"Je to dobrý nápad, zrovna přemýšlím, že se vrátím ke kulečníku. A jak jsem zjistil, v Prostějově mají základnu v Tylově ulici a nové členy přibírají. Tak do toho půjdu," nechal se slyšet Stanislav Novák. (ber)

 

Poslat nový komentář