Nejsme jen tři, jsme free holky z Reálky, zaznělo na předávání cen Sportovce města

Nejsme jen tři, jsme free holky z Reálky, zaznělo na předávání cen Sportovce města
ilustrační foto mestopv.cz

 

V pátek večer se v prostorách hotelu Tenis klub už po desáté rozdávaly ceny nejlepším sportovcům města. Prvenství si stejně jako vloni odnesl tenista Tomáš Berdych. O kulturní vložku slavnostního večera se postaral zpívající advokát Ivo Jahelka a trio dívek z Reálného gymnázia hrajících na saxofony a klávesy.

Druhou příčku obsadila vítězka z roku 2011, jeho „stájová“ kolegyně Petra Kvitová, třetí příčku obsadil parašutista Libor Jiroušek. V mládežnické kategorii získali cenu basketbalisté TJ OP Prostějov, v týmech zvítězili raftaři Tomi Remont Prostějov. Talentem roku je parašutista Dukly Prostějov Bonifác Hájek, cenu médií si odnesl Lukáš Řehořek.

Trenéry roku se stali Zbyněk Netopil (rafting), Karel Hemerka (gymnastika), David Konečný (korfbal). Mezi amatérskými sportovci porota vybrala florbalistku Renatu Bestrovou, cyklistu Stanislava Šteigla a korfbalistku Renatu Havlovou.

Cenu komise pro mládež a tělovýchovu získali Ivan Nedvěd, Zdenka Steuerová a Pavel Navrátil.

Do síně slávy byl in memoriam uveden fotbalista Alois Copek, dále tenista Antonín Doseděl a oštěpař Zdeněk Nenadal. (red)

Komentáře

......"basketbalistky TJ OP Prostějov".....

to je hned :-)   taky nám jednou - tedy v jiných novinách pozměnili jméno 

A Šteigl, ne Šteidl...

Dobrý den,

cyklista se jmenuje Stanislav Šteigl a ne Ladislav

Poslat nový komentář