Znáte Squashe z GRANETTE & STAROREŽNÁ?

Znáte Squashe z GRANETTE & STAROREŽNÁ?
ilustrační foto gsd.cz

 

První zásilka ovocných likérů na bázi vodky značky Squash ze společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries míří právě v těchto dnech k polským odběratelům.

„Jedním z nejdůležitějších úkolů letošního roku bylo v naší společnosti dostat se na sousední polský trh. To se nám podařilo,“ říká manažer exportu Patricio Yáňez.  

Ovšem nejedná se o první zkušenost s klienty z Polska. První pokusy prorazit k našim severním sousedům již před lety proběhly. Současný první vývoz likérů míří do velkoobchodu. Zatím jen do Varšavy a několika větších měst, později do celého Polska. Momentálně společnost vyváží všechny druhy příchutí Squashe.

,,Myslím si, že některé z nich budou velmi úspěšné. Pokud bych si měl vsadit, tak bych věřil příchuti Cannabis a Mojito," konstatuje Patricio Yáňez.  

 

Squashe jsou lehce alkoholické nápoje založené na ovocné chuti a jemné vodce. Poznají se podle mladistvého „grafity“ designu, výrazné ovocné chuti a vůně. Širokou řadu obohacují exotické příchutě jako Cannabis nebo Brazilský meloun a karambola

S těmito drinky má ŽIVOT ŠŤÁVU, stačí vychladit, či přidat led a dokonalá letní párty může začít. (red)

 

 

Poslat nový komentář