Street workoutové hřiště? Snad již v červnu

Street workoutové hřiště? Snad již v červnu
ilustrační foto Dalibor Nenál, vizualizace
Další fotky: 
Street workoutové hřiště? Snad již v červnu

Již začátkem února jsme vydali článek o tom, že rada města doporučuje zastupitelům města uvolnit finanční prostředky na první street workoutové hřiště, s tím, že by mohlo vzniknout již na jaře. Obrátili jsme se na jednoho z více než stovky členů této komunity o vyjádření, jak se celá záležitost vyvíjí.

"Budoucí street workoutové sportoviště bude podle všeho realizovat Olomoucká firma Workoutland konstrukcí s označením "Vario G Dynamic", kterou samostatně navrhla jako konkurenční nabídku k původní uvažované konstrukci "Nimmpur M+" od firmy RVL13 a při celkovém hodnocení uspěla lépe. Konstrukce bude stát na betonové desce s bezpečnou dopadovou plochou EPDM o rozměrech 8*12m a bude obsahovat množství potřebných prvků a cvičebních stanovišť jako jsou trojtá bradla, deset samostatných hrazd, žebřiny - horizontální, svislé i šikmé, dvě poledancové tyče, dva páry kruhů, množství lavic s různými sklony a možnostmi využití a řada dalších", popsal vizualizaci budoucího hřiště Dalibor Nenál.

"Nechci mluvit za ostatní sportovce v Prostějově, kteří vývoj výstavby sportoviště sledují, ale já osobně jsem s návrhem velmi spokojený. Pokud vím, v úterý 26.4. 2016 se má návrh projednávat radou města. Když projde, začne tím běžet šestitýdenní lhůta, během které bude kompletní sportoviště postaveno", dodal Nenál.

Konstrukce bude postavena v areálu Prostějovského velodromu, naproti skate parku a stát bude na betonové desce. (red)

Poslat nový komentář