Můžete začít plnit vánoční přání seniorům! Zapojených organizací je spousta!

Můžete začít plnit vánoční přání seniorům! Zapojených organizací je spousta!
ilustrační foto

Již osmý ročník akce Strom splněných přání bude pořádat Okrašlovací spolek Prostějova ve spolupráci se spolkem Dobré místo pro život. Radost budete opět moci udělat dětem i seniorům z našeho regionu. Pro seniory můžete začít vybírat dárek již nyní!

"Jde opět o dárky pro klienty z Domova Daliborka Prostějov, pro seniory z Domova pro seniory Jesenec, ADP - SANCO - Dům domácí péče, Domova seniorů Prostějov na Nerudově ulici, seniory z Centra sociálních služeb Prostějov na Lidické ulici i Léčebnu dlouhodobě nemocných Nemocnice Prostějov," vypočítala prostějovská hlavní organizátorka, předsedkyně Okrašlovacího spolku Milada Sokolová. Dárky, které můžete věnovat, jsou jako vždy vystaveny na webových stránkách občanského sdružení Dobré místo pro život. Tam je  možné je i zarezervovat - https://www.dobremistoprozivot.cz/stromProstejovSeniori2019.

"Nezapomínáme ani na děti. Zatím ale sociální pracovnici ty potřebné teprve vybírají. Ve chvíli, kdy budete moci zakoupit dárky i jim, obratem zveřejníme jejich přání v samostatném článku," doplnila Milada Sokolová.

I letos se jedná o děti z Azylového centra Prostějov, SOS Kompas Prostějov a DD Plumlov. (ber)

Poslat nový komentář