Město nabízí pronájem bytů v Sušilově! Ale ne každému

Město nabízí pronájem bytů v Sušilově! Ale ne každému
ilustrační foto vizualizace

Domovní správa Prostějov nabízí k pronájmu nové nadstandardní byty v Sušilově ulici v centru Prostějova. K dispozici je 21 bytů 2+kk o rozměru 45 m2, 6 bytů 1+kk o rozměru 42 m2 a garážová stání. Nájemné je u 2+kk 6750,- Kč/měsíc + inkaso, u 1+kk 6300,- Kč/měsíc + inkaso. Za garážové stání zaplatí zájemce 1 000 Kč/měsíc.

Přednost mají zájemci, kteří mají trvalé bydliště na území města Prostějova, jde o manželský pár, kde minimálně 1 osoba je starší 60-ti roků, nebo je mu přiznán invalidní důchod 3. stupně, nájemník musí být buďto poživatelem starobního, nebo invalidního důchodu, nebo musí mít zajištěný jiný příjem (ne sociální dávky), který mu umožní hradit nájemné.

Další podmínky pro přidělení bytu v komunitním domě Sušilova jsou následující:

- nesmí vlastnit, nebo spoluvlastnit nemovitost k bydlení,

- ani jeden z nájemníků nesmí být v insolvenci,

- ani jeden z nájemníků nesmí dlužit Statutárnímu městu Prostějov, nebo jím ovládaným organizacím,

- smlouva bude uzavírána na dobu určitou 1 roku a prodlužována v případě plnění všech povinností, vyplývajících z nájemní smlouvy a výše uvedených podmínek přidělení,

- nájemníkovi, který ovdoví a plní si své povinnosti, bude přednostně nabídnuto umístění v menším bytě zvláštního určení (DPS) v majetku města Prostějova,

- veškeré výjimky z výše uvedených podmínek mohou být učiněny pouze na základě doporučení sociálně zdravotní komise a schválení městskou radou města Prostějova. (red)

Poslat nový komentář