Zemědělská inspekce zavřela pekárnu na Prostějovsku!

Zemědělská inspekce zavřela pekárnu na Prostějovsku!
Foto SZPI
Další fotky: 
Zemědělská inspekce zavřela pekárnu na Prostějovsku!
Zemědělská inspekce zavřela pekárnu na Prostějovsku!

 

Z důvodu rozsáhlého výskytu plísní a celkově neakceptovatelné hygienické situace Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) uzavřela pekárnu Radim Metzner v Příční ul. č. 35 v Čelechovicích na Hané. Při kontrole dne 21. 11. zde SZPI zjistila značný výskyt plísní rostoucích na stěnách, stropech, dveřích a oknech, a to i v těch částech provozu, kde výrobce zpracovával pečivo a skladoval hotové zboží připravené k expedici. Obdobná situace panovala i ve skladu surovin.

"Na základě uvedené situace inspekce konstatovala, že z důvodu rizika kontaminace z vnějšího prostředí není možné zaručit bezpečnost vyráběných a skladovaných potravin, čímž výrobce porušil nařízení (ES) 852/2004. SZPI proto na místě uložila zákaz užívání prostor, který zůstane v platnosti až do odstranění zjištěných nedostatků. Zároveň s provozovatelem inspekce zahájí správní řízení o uložení pokuty", uvedl na stránkách SZPI tiskový mluvčí Pavel Kopřiva. (red)

Komentáře

Tak jsem napis cislo Miroslave Metznere, rad za tebou dojedu a ukazu ti, jak se promlouva. Nebo mas chut na ruskou manikuru? hm?

už aby to zase otevřeli, jejich pečivo a hlavně chleba nemá chybu, ale obchodníci ve Smržicích ho neberou tak ho musíme shánět jinde. nevím co všichni kafráte taková plíseň vám vznikne za čtyři dny, zvlášť když nad tím máte hrubou stavbu. je to spíš vina stavební firmy že si to nepohlídala

Vážení, taky jsem měl tu čest v této "pekárně" pracovat. Radši se k tomu nebudu vyjadřovat, protže vcětšina už byla stejě řečena. Jak se říká, na každou svini se vaří voda. Tady už to konečně taky "zabublalo"... Miloš Foukal, Slatinky

 

Pro bratra: Ty se nauc mluvit ty kokto a zacni si platit sve pohledavky,at vsude zas nedluzis!!!

Dobre jim tak, hlavne jim a jeji rodine!

Divím se že tohle je vůbec možné. V potravinářství ? Zavřít hned.už tak je jídlo drahé a ještě jíst takovy hovna. Špíny jedny. majiteli styď se.

A jestli máte problé s anonymem, tak F.Žvátora ,Prostějov - řeknu mu to klidně do ksichtu

 

proc jste tam nedali - muj komentar !!!!!!!!!!! to mate strach nebo co

tak važeni jestli něco mate k mem u bratrovi tak to prijedte rict přimo mě do oči. uvidime kdo z Vas je na tolik ferový a frajer. vše co se tu hovoří je pouze nahrane a vykonstruované. jen přijedte velice rad si s Vami promluvim. važena paní anonymko vim presne kdo jste, jak se vratim budeme mit spolu rec . !!!!!!

 

Všeci anonym hm....  A všeci vědí všechno a vše tohle je síla 

Tahle pekárna se otvírala v roce 1992.Svým zaměstnancům neplatil a zneužíval je.Pamatuji si,že za ním chodlili lidé,že jim dluží peníze za stavební práce!Tenhle pan je gauner první třídy,konečně na něho došlo,z téhle pekárny bych si nic nekoupila!

Poslat nový komentář