Restaurant Day

OBRAZEM: Restaurant Day opět nabídl chutě a vůně

Foto ber

Dnešní Restaurant Day opět zaplnil zahrádku Národního domu v Prostějově lahodnými chutěmi a vůněmi.

Ochutnali jste třeba chobotnice, paellu, domácí pivo či limonády, bezlepkové speciality a domácí koláče? My ano a moc jsme si pochutnali. Tak zas příště! "Setkáme se opět nejspíš v některý víkendový den v září", uvedla Milada Sokolová, jedna z organizátorek prostějovských Restaurant Days, předsedkyně Okrašlovacího spolkku města Prostějova. (ber)

 

OBRAZEM: Restaurant Day připraven! Přijďte se najíst!

Foto PvNovinky.cz

Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití jsou již připraveni v dnešní den, 3. června, představit svůj um. Zahrádka Národního domu je nachystána na své hosty.

K obědu si můžete dát například guláš z veverek a vepřové hamburgery Jiřího Petriciuse a zapít vše dobrým domácím pivem či limonádou Kristýny Trunečkové.  Můžete nakoupit bezlepkové dobroty Ludmily Bednářové, domácí čokoládové pralinky Jany Kloboukové, 3D dorty Veroniky Veruňákové, paellu Libora Smitala, chobotnice Petra Sokola, výborné bábovky, buchty, karamelové řezy a další lahůdky z kuchyně paní Skládalové, sirupy a likéry Herbalena Lenky Němcové, slané quiche, frgály, tartaletky, kváskový chléb, paštiky a zeleninové pomazánky  Jany Mohrové či dýňové menu Niky Jehlář

Červnový Restaurant day nabídne guláš z veverek, burgery, pivo, dorty i bezlepkové pečivo!

ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Stále populárnější Restaurant Day zná svůj nový termín. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití se tentokrát sejdou 3. června na zahrádce prostějovského Národního domu.

Již dnes je známa řada specialit, které na Restaurant day budou k mání.

Červnový Restaurant Day má jedenáct přihlášených! Rozšíříte jejich řady?

ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Stále populárnější Restaurant Day zná svůj nový termín. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití, se tentokrát sejdou 3. června v  Národním domě v Prostějově. A hledají se nové chutě!

"Prozatím to stále vypadá, že bude uvnitř Národního domu, tak jak to bývá v zimních měsících. Pokud ovšem plánovaná rekonstrukce nezačne, budeme moci Restaurant Day uskutečnit na zahrádce. Je to báječné místo, spousta volného prostoru i pro sezení a přímé ochutnávání pokrmů na místě", uvedla jedna z organizátorek akce, Markéta Valentová z Marky obchůdku.

Červnový Restaurant Day se blíží! Hlaste se!

ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Stále populárnější Restaurant Day zná svůj nový termín. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití se tentokrát sejdou 3. června v kavárně a restauraci prostějovského Národního domu. A hledají se nové chutě!

"Bohužel kvůli rekonstrukci Národního domu nemůžeme Restaurant Day uspořádat na oblíbené zahrádce, kde je více prostoru a je vzdušnější. Bude tu totiž složen po celou dobu dvouleté rekonstrukce stavební materiál", uvedla předsedkyně pořádajícího Okrašlovacího spolku Milada Sokolová.

OBRAZEM: Restaurant Day nabídl pestrou paletu chutí

Foto ber

Sobotní dopoledne patřilo v Národním domě v Prostějově opět akci Restaurant Day. Jako vždy nabídl paletu chutí a vůní.

Zelná polévka, minikoblížky, domácí buchty, marmelády, pralinky, guláš z klokana. To je jen malá ochutnávka z toho, co amatérští kuchaři, pekaři a cukráři nabídli návštěvníkům. "Klokaní guláš byl vynikající, stejně jako chobotničky," pochvaloval si Honza, kterého na RD vytáhla manželka. "Já sem chodím pravidelně a vždycky nosím domů nějaké dobroty. Dnes jsem mu řekla, že když nepůjde se mnou, má smůlu," smála se žena. Ta si naopak domů odnášela vynikající pralinky.

Restaurant Day: Chobotnice, klokan, domácí pivo, španělská kuchyně či sladkosti

Foto Andrea Kutmonová

Avizovaný listopadový Restaurant Day je tu! Národním domem voní zelňačka, domácí koblížky, klokaní guláš i domácí pivo.

"Nabídka je velmi široká a myslím, že každý, kdo přijde, si to své najde. Novinkou dnešního Restaurant Day je klokaní guláš, najdete tu domácí klobásy, zelňačku, spoustu sladkostí, pralinek, zdravou stravu. V nabídce jsou grilované chobotnice, koblížky, buchty, sushi, španělskou kuchyni i domácí pivo", shrnula nabídku jedna z pořadatelek, Markéta Valentová z Obchůdku Marky. 

Restaurant Day začal úderem jedenácté, potvrvá po dobu, dokud budou mít prodejci co nabízet. (red)

Listopadový Restaurant Day již v sobotu!

ilustrační foto plakát

Stále populárnější Restaurant Day uvítá podzimní návštěvníky v sobotu 25. listopadu v restauraci a kavárně prostějovského Národního domu, a to v jedenáct hodin.  

Těšit se opět můžete na vynikající bramborové placky, domácí buchty, bábovky a karamelové řezy, domácí pivo, na sýry nakládané se sušenými rajčaty, cibulkou a medvědím česnekem, korbáčky, polotvrdé sýry, kváskové chleby, rohlíky a loupáčky, sushi, klokaní guláš, 3D dorty a palačinkové dorty a mini quiche. Chybět nebudou ani grilované chobotnice, čokoládové bonbonky či minizákusky. Tak nezapomeňte, festival chutí se blíží! (ber)

Listopadový Restaurant Day nabídne další dobroty! Těšte se!

ilustrační foto

Stále populárnější Restaurant Day uvítá podzimní návštěvníky v sobotu 25. listopadu. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití se sejdou v restauraci prostějovského Národního domu v jedenáct hodin.  

Těšit se opět můžete na vynikající bramborové placky, domácí buchty, bábovky a karamelové řezy, na sýry nakládané se sušenými rajčaty, cibulkou a medvědím česnekem, korbáčky, polotvrdé sýry, kváskové chleby, rohlíky a loupáčky, sushi, 3D dorty a palačinkové dorty a mini quiche. Chybět nebudou ani grilované chobotnice, čokoládové bonbonky či miniperníčky. Lákadlem by měl být nově klokaní guláš. Tak nezapomeňte, festival chutí se blíží! (ber) 

Listopadový Restaurant Day se blíží! Přihlaste se!

ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

Stále populárnější Restaurant Day uvítá podzimní návštěvníky v sobotu 25. listopadu. Kuchaři, kuchařky, cukráři a cukrářky, pekaři a pekařky a vůbec všichni milovníci dobrého jídla a pití se sejdou v kavárně a v restauraci prostějovského Národního domu. 

Těšit se již nyní můžete například na vynikající bramborové placky, domácí buchty, bábovky a karamelové řezy, sýry nakládané se sušenými rajčaty, cibulkou a medvědím česnekem, korbáčky, polotvrdé sýry, kváskové chleby, rohlíky a loupáčky, sushi, 3D dorty, palačinkové dorty. Nebudou chybět grilované chobotnice, čokoládové bonbonky, vánoční perníčky či minizákusky. "Tahounem by mohl pak mohl být nově klokaní guláš", přidává pozvání Milada Sokolová z pořádajícího Okrašlovacího spolku města Prostějova.