Vedoucí Lipník na Hané nezaváhal

Vedoucí Lipník na Hané nezaváhal
ilustrační foto

V předposledním kole 1.B třídy sk.A Olomouckého KFS nastoupili Hanáci v sobotu v 10.00 hodin na "umělce" proti lídru tabulky z Lipníka. Soupeř jde na postup do 1.A třídy a herně na to má. Nepotřebuje, aby mu rozhodčí připískával a hned v úvodu zápasu „zařídil" spornou penaltu.   

Hlavní arbitr (jinak syn bývalého hráče prostějovských želízek) nasadil na domácí hráče tvrdý metr, a i když byl pod přísným pohledem delegáta a zároveň šéfa PK O-KFS Peřiny, tak neslevil a hráčům Hané pokazil náladu na závěrečný večer u „ Juldy". Hosté ještě skórovali dvakrát, a i když Hanáci měli několik šancí, zejména Zatloukal šel dvakrát na gólmana Švačeka, gól nedali. V posledním kole zajíždí Hanáci 17.6.2018 do zachraňujících se Radslavic.

Závěrečný večer u „Juldy" přesto proběhl v bujaré atmosféře za přítomnosti naší příznivkyně Milady Sokolové, která přišla i s manželem. Hanáci jako nováček mohou bilancovat a hodnotit svůj první rok v 1.B třídě velice kladně. Umístili se v první polovině tabulky, a i když tvorba sestavy stála trenéra Koláře hodně nervů a telefonátů, přesto se všichni hráči snažili podat své nejlepší výkony. Holt - Haná je věčná! Haná je nesmrtelná!

Oldřich Lošťák

 

Poslat nový komentář