Stále se hledá nejkrásnější vánoční strom v kraji. Hlasujte pro náš!

Stále se hledá nejkrásnější vánoční strom v kraji. Hlasujte pro náš!
Foto ber

Olomoucký deník opět vyhlásil anketu o nejkrásnější vánoční strom Olomouckého kraje. Mezi dvaadvaceti přihlášenými je i prostějovská Charlotte Sněhulka I.!

Hlasovat můžete v anketě na stránce Olomouckého deníku https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/anketa-vyberte-nejkrasnejsi-strom-olomouckeho-kraje-20181212.html do středy 19. prosince do dvanácti hodin. Prostějovský strom je v této chvíli na třetím místě za Mohelnicí a Lázněmi Lipovou.

Vítězný strom bude i se svým příběhem na titulní straně Deníků v Olomouckém kraji ve čtvrtek 20. prosince. (ber)

 

Komentáře

Víceúčelový park světa lovců mamutů má přijít asi na 150 milionů korun, její realizace je ale zatím jen na papíře. „Mamutov by mohl do autentických míst přilákat turisty z celého světa – a ti by se mohli doslova teleportovat do doby ledové a podrobně ji poznat v průběhu čtyřhodinové prohlídky. Ocitli by se v obydlích pravěkých lidí, viděli jejich tábořiště i loveckou scénu, poznali by krajinu, v níž se pohybovali,“ uvedl Pavel Juliš z přerovského magistrátu. Součástí má být i replika hromadného hrobu, který byl v Předmostí nalezen. Počítá se také s vyhlídkovou věží, která by měla nabídnout pohled do Moravské brány.

Poslat nový komentář