Veggie Fest v Olomouci vypukne v květnu!

Veggie Fest v Olomouci vypukne v květnu!
ilustrační foto veganolomouc.cz

Přednášky, workshopy, cooking show nebo koncert kapely Zrní. Třetí ročník Veggie Festu v Olomouci se blíží a přípravy už běží na plné obrátky. I vy se můžete stát součástí nadšeného týmu organizátorů - třeba tím, že přispějete zakoupením vstupenky nebo jedné z mnoha lákavých odměn. Veggie Fest totiž rozjel kampaň na Startovači.

Nabídka odměn je více než pestrá - od poukazu na e-shop, přes romantickou večeři až po tričko nebo kurz šití. Nákupem především vyjádříte podporu mladým organizátorům, jejichž cílem je seznámit návštěvníky s tématy udržitelnosti a etického stravování. 

Cílová částka je 150 tisíc korun. Moc? Tak si bedlivě prostudujte program, jehož položky stále přibývají. U této akce totiž nechcete chybět. Odkaz naleznete na https://www.startovac.cz/projekty/veggie-fest-olomouc-2018/ 

Pokud Vás zajímají témata jako rostlinná strava, lokální spotřeba nebo globálním oteplování, tak si do diářů poznačte sobotu 12. května. V tento den se Veggie Fest uskuteční stejně jako vloni v areálu Korunní pevnůstky a Pevnosti poznání. 

Chutné a kvalitní jídlo samozřejmě nebude chybět. „Představíme Vám jednoduché recepty prostřednictvím cooking show. Nebude chybět ani DIY designová zóna s několika workshopy na téma ekologické kosmetiky a šití. Samozřejmostí bude klidová zóna a dětský koutek s vlastním doprovodným programem," uvedl hlavní organizátor Ondřej Plachý. 

Letošní ročník Veggie Festu se tentokrát odehraje pod záštitou Platformy pro udržitelný rozvoj a etiku. Výtěžek z akce pak půjde na aktivity této neziskovky, která má pod sebou několik důležitých kampaní, viz http://www.platforma8.org/projekty/ . (red)

Poslat nový komentář