Motorová myš se prozatím v Koze nenašla...

Motorová myš se prozatím v Koze nenašla...
ilustrační foto ber

Po více než měsíci jsme se vrátili do vegetariánské restaurace Koza zůstala celá. Právě před pěti týdny se tam uskutečnil nábor pracovních sil, z nichž měla vyjít vítězka, managementem Kozy nazvaná motorovou myší. Koza již předtím tvrdila, že ani dvacet tisíc čistého myš v Prostějově práci nevybudí. PvNovinky oponovaly. A zatím prohrávají.

Počátek příběhu si můžete osvěžit zde - http://pvnovinky.cz/vegetarian/29067-praci-v-koze-za-dvacet-tisic-dostan....
Ze zhruba osmdesáti lidí, kteří na setkání do Kozy přišli, jich to asi patnáct vzdalo hned. Zbývající si vyslechli nabídku a následně se jich třicet zapsalo na jednodenní zkoušku. S nimi slíbili přijít i dva vyučení kuchaři, co by specialisté na saláty.
„Každý den měli přijít tři lidé na zkoušku, dva to ale vzdali. Takže se nám pole zájemců eliminovalo na deset,“ konstatoval management. Z nich již jsou vytipovaní tři až čtyři lidé, kteří budou v restauraci pracovat na zkoušku. Pokud se osvědčí, zůstanou natrvalo.
„Zklamáni nejsme, předpokládali jsme, že to tak dopadne. Budeme to ale zkoušet dál a dál hledat kvalitní a profesionální personál, na který se budeme moci plně spolehnout. I nadále totiž rozvíjíme myšlenku expanze do dalších měst a bez lidí, kteří svou práci perfektně ovládají, se neobejdeme,“ konstatovali manažeři.
Otázka dobře placeného zaměstnání je tak stále v běhu. Koza totiž od začátku tvrdí, že nabízená odměna není zdaleka strop. (ber)

Poslat nový komentář