Město koupilo na zimák velkoplošnou obrazovku

Město koupilo na zimák velkoplošnou obrazovku
ilustrační foto LHK Jestřábi

 

Je to velmi výhodný kup, nechal se na zastupitelstvu slyšet náměstek primátora Jiří Pospíšil. Prostějovská městská kasa  je tak chudší o 1,27 milionu korun plus DPH, zimák bohatší o televizi o rozměrech 7x4 metry.

Obrazovku zakoupil hokejový klub, městu ji ale nabídl k odkupu. „Je umístěna na zimním stadionu nad místem, kde parkuje rolba. Nebude ale sloužit jen při přenosu hokejových zápasů, ale i při kulturních akcích, které se zde konají,“ upozornil Pospíšil.

Podle jeho slov je nákup obrazovky za nabídnutou cenu 1,27 milionu korun výhodný. „Ceny jsme zjišťovaly, tato obrazovka je dovezena ze zahraničí a její cena je řádově o 300 tisíc korun nižší než ceny těch, které jsou k dostání v tuzemsku,“  konstatoval náměstek. (ber)

Komentáře

Naco nový kulturní sál, myslím si že ten dosavadní Prostějovu bohatě stačí, hokejem v PV se baví čím dál více lidí tak proč ho hned rušit, jestli vše půjde tak jak si hlavní představitelé Prostějovského hokeje předsevzeli, tak ještě budete rád, jak za pár let náš hokej bude naše město reprezentovat.

Kolik peněz bychom mohli ušetřit, kdybychom zrušili hokej v Prostějově. Na místě  zimního stadionu by pak mohl vyrůst např. nový kultruní sál místo KaSc.

Koupil to klub a jemu - potažmo jeho majiteli- to mělo zůstat.  Moc hezký dar na odchodnou, pane náměstku :)

Boží to je :DD moc se mi to líbí Díky POSPO ! :)

Kdyby se ty peníze raději daly na pořádný vánoční trhy a další akce na náměstí...alespon by se oživilo město, než jeden zimní stadion.

skvělý nákup, jelikož je Prostějovský hokej na vzestupu tak je potřeba aby i město nějak pomohlo

Mě to přijde, že je to jedno jestli se to dá za velkoplošnou obrazovku, nebo třeba za zrcadla ke křižovatkám. Stejně když někdo pojede rychle než má, a bude bouračka, tak to je jedno. Můj názor.

Kdyby se za ty prachy raději opravily chodníky v Prostějově!!!!!!!!!!!!!!

fakt, zbytečně vyhozené peníze, mohlo se za to koupit spousty bezpečnostních zrcadel ke křižovatkám. Nebylo by špatné, aby bylo referendum k takovým investicím.

Poslat nový komentář