Postup do finále zajištěn

Postup do finále zajištěn
ilustrační foto
Další fotky: 
Postup do finále zajištěn
Postup do finále zajištěn
Postup do finále zajištěn
Postup do finále zajištěn
Postup do finále zajištěn

Po dvou výtězných utkáních proti Olympu si hráčky připsaly i třetí vítězství a postupují tak do finále Českého poháru. 

 

Hráčky Prostějova vstoupily do utkání dobře. Hned v úvodu udržely podání a vedly 2:0. Pak ale hráčky Olympu vyrovnaly a hra se začala přelévat. Sem tam se některému z obou týmů podařilo udělat kratší sérii, ale tento náskok nikdy netrval dlouho. Změna nastala až v závěru setu, poté co nastoupila na palubovku Košická. Skóre se během okamžiku změnilo ze stavu 19:19 na 23:19. První set tak skončil 25:20 pro domácí hráčky.

Druhý set byl jednoznačný. Domácí hráčky se rozehrály a válcovaly Olymp často rozdílem i 7 bodů. V závěru setu ale začaly hráčky Olympu trochu tlačit, ale náskok Modřanek již nedokázaly stáhnout. Druhý set tak skončil obdobně jako ten první 25:19.

Úvod třetího setu směřoval k rychlému konci duelu. Hráčky VK hned na začátku setu vedly 6:3 a následně odskočily až na 10:5. Po taktické pauze se ale pražské hráčky vzchopily a set pořádně zdramatizovaly. Modřanky nevyužily 3 mečboly a nechaly tak Olymp ovládnout tento set poměrem 30:32.

Čtvrtý set ovládly jednoznačně prostějovské hráčky. Evidentně je vyhecovala ztráta třetího setu a jednoznačným výsledkem 25:15 si vybojovaly postup do finále poháru.

Sestavy:

Prostějov: Kubínová, Velikiy, Hrončeková, Horká, Artmenko, Monzoni, libero Chlumská – Košická, Jovanovič.Trenér: Miroslav Čada.

Olymp: Kvapilová, Sládková, Vanžurová, Kossányiová, Kallistová, Halbichová, libero Dostálová – Zoulová, Mudrová, Škrampalová, Vašutová. Trenér: Stanislav Mitáč.

 

-vil-

 

Poslat nový komentář