Volejbalistky čekají silné soupeřky

Volejbalistky čekají silné soupeřky
ilustrační foto

Málokdo očekává, že v dnešním duelu osmifinále Ligy mistryň vyhrají prostějovské volejbalistky. Soupeřkami jim budou hráčky favorizovaného Fenerbahce Universal Istanbul, které jdou tvrdě za vítězstvím v Champions League.

Turecké hráčky s převahou vyhrály ve své skupině B. V Lize mistryň přitom nejsou žádnými nováčky, v loňských ročnících získaly stříbro a bronz. Domácí hráčky by jim měly být snadným soupeřem, do play off postoupily z posledního místa v základní skupině C. Ani přesto se ale Modřanky nehodlají tak lehko vzdát. Na domácí půdě by rády svedly co nejvyrovnanější souboj.

Pro všechny fanoušky volejbalu, kteří od dnešní 17. hodiny budou sledovat bezesporu napínavý souboj, si připravil oddíl VK Modřanská Prostějov tipovací soutěž o tři nástěnné kalendáře, na nichž pózují nejen samotné hráčky, ale i členové realizačního týmu. Z těch, kteří si správně tipnou přesný výsledek prvního střetnutí setu, budou vylosováni tři výherci. Oddíl chce tímto způsobem poděkovat fanouškům za přízeň.

(pel)

Poslat nový komentář