Prostějovské volejbalistky se dnes představí v novém

Prostějovské volejbalistky se dnes představí v novém
ilustrační foto

 

Dnes nastoupí prostějovské volejbalistky k extraligovému utkání pod novým názvem a v nových dresech. VK Prostějov získal nového titulárního partnera a s ním i nový název : VK AGEL Prostějov. 

 

 

Po zisku Českého i Česko-slovenského poháru se nyní může prostějovský volejbalový tým zaměřit na další cíl sezóny, a to je zlatá trofej extraligy. Už v dnešním utkání 22. kola UNIQA extraligy, které se hraje v sobotu 18. února od 17 hodin v hale Sportcentra DDM proti VK Královo Pole, to mohou dokázat.

Vedení VK Prostějov oznámilo na tiskové konferenci v Praze zásadní změny v dalším působení klubu. Jednak je to nový název VK AGEL Prostějov s novými dresy, jednak je to změna dosavadní koncepce klubu.

„Po sportovní stránce hodláme udržet dosavadní úroveň, to znamená dominovat na domácí scéně a prosazovat se v Champions League. Co se klubového rozpočtu týká, je díky všem našim sponzorům na poměry českého volejbalu vysoce nadstandardní v roční výši osmnácti až dvaceti miliónů korun. Se společností AGEL jsme se dohodli na tříletém titulárním partnerství do léta 2015 s tím, že trochu změníme dosavadní koncepci oddílu v jedné podstatné věci - chceme v klubu soustředit mladé talentované hráčky z Česka a Slovenska. Ty budou mít vedle několika zkušených opor šanci na sobě dlouhodobě pracovat a postupně se zlepšovat tak, abychom se jako tým dokázali časem výrazněji prosadit v Lize mistryň. Tento nejprestižnější pohár Evropy hodláme nadále hrát, pro příští ročník budeme prostřednictvím Českého volejbalového svazu opět žádat o přidělení divoké karty,“ odkryl novou koncepci předseda správní rady VK Prostějov Petr Chytil. „Chci touto cestou poděkovat všem našim partnerům, městu Prostějov i Olomouckému kraji, za podporu a nejvíc pochopitelně společnosti AGEL za to, jakým způsobem se velkoryse postavila k další spolupráci s prostějovským volejbalem. Díky patří také našim fandům za trvalou přízeň, která se snad nezmění ani po dílčích změnách, jimiž teď procházíme. Těšíme se na další společné chvíle a pěkné zážitky z mnoha atraktivních zápasů různých soutěží, kterým prostějovští diváci vždy vytvářeli důstojnou atmosféru,“ dodal Chytil.

Fanoušci mají skvělou příležitost vytvořit příjemnou atmosféru hráčkám VK AGEL Prostějov už dnes od 17 hodin, kdy se postaví proti zdatnému soupeři – VK Královo Pole Brno.    

(red)

 

 

Poslat nový komentář