Volejbalistky Prostějova si připsaly další vítězství

Volejbalistky Prostějova si připsaly další vítězství
ilustrační foto

Ve středu 22. února dohrával VK AGEL Prostějov odložené utkání základní části UNIQA extraligy žen na Slávii Praha. Pražanky úřadující šampiónky pěkně potrápily a svou kůži nedaly zadarmo. Přesto si nakonec Prostějov připsal cenné body a prodloužil sérii vítězství bez ztráty setu. 

První set začaly hráčky hostujícího Prostějova velmi dobře ve svém obvyklém tempu a ujaly se vedení. Pražanky ale dokázaly vyrovnat a dokonce se na několik míčů dostaly do vedení. Koncovku už ale opět zvládl Prostějov lépe a dotáhl set do vítězného konce. Stejně tomu bylo i v dalších dvou sadách, kdy ta druhá byla alespoň podle výsledku jednoznačnější. 

 

VK Slavia Praha – VK Prostějov 0 : 3 (20:25, 16:25, 22:25)

 

Sestava Prostějova: Kubínová, Jovanovič, Artmenko, Popovič, Hrončeková, Velikiy, libero Chlumská. Trenér: Miroslav Čada.

 

„Dva sety byly poměrně vyrovnané z toho důvodu, že jsme měli výpadky na přihrávce i v útoku. Ten nám tentokrát nešel tak dobře jako obvykle, výrazněji se při zakončení prosazovala jediná Veronika Hrončeková. Celkově tým odvedl průměrný výkon, naopak uvolněné Slávistky neměly co ztratit a uhrály pro ně docela přijatelný výsledek. My jsme sice trochu zápasili sami se sebou, ale důležité je vítězství 3:0 a fakt, že jsme ani jednou nebyli v nějakých velkých problémech. Teď už zase jedeme dál,“ zhodnotil utkání prostějovský trenér Miroslav Čada.     

(red)

Poslat nový komentář