Sašenka vypadla ze 4. patra. Teď hledá nový domov

Sašenka vypadla ze 4. patra. Teď hledá nový domov
Foto vorisek.org
Další fotky: 
Sašenka vypadla ze 4. patra. Teď hledá nový domov

Dnes rok a půl stará fenka Alexandra si ve svém krátkém životě prošla krutou zradou člověka. Do útulku Voříšek v Čechách pod Kosířem přišla v březnu roku 2018, po hrůzném pádu ze 4. patra paneláku, při kterém si zlomila obě hrudní končetiny. Sašenka si prošla komplikovanými operacemi s náročným mnohaměsíčním léčením. Dnes je připravena odejít do nového domova. 

"Saša prošla několika operacemi, které přišly na bezmála 100 tisíc korun. Ta poslední se uskutečnila v listopadu 2018 a v únoru jí byly vytaženy implantáty. Po několikaměsíčním klidovém režimu a léčbě může do nové rodiny. Hledáme pro ni človíčka, rodinu, kde bude jediným pejskem a středem vesmíru, kde bude bydlet doma a své rodině bude moci dělat společnost, což ji dělá šťastnou a spokojenou," říká vedoucí útulku Leopold Dostál. 

Alexandra je jeden a půlroční andílek s ďáblíkem v těle, která je ve společnosti člověka dokonalou psí dámou. Když ale zůstane sama a začne se nudit, je velmi vynalézavá a dokáže udělat doma pěknou neplechu. "Proto pro ni hledáme domov, kde bude ve společnosti člověka," dodal Dostál. (ber)

Poslat nový komentář