Pozor na chystané železniční výluky!

Pozor na chystané železniční výluky!
ilustrační foto ber

Správa železniční dopravní cesty, s.o. vyhlásila výluky na trati Prostějov hl.n. - Červenka 5. dubna 2016 od 9 hod. do 15 hod. a 19. dubna 2016 od 9 do 19 hod. se výluka traťové koleje bude týkat úseku Kostelec na Hané – Třebčín.

Dopravce České dráhy, a.s. proto musí po dobu výluky všechny vlaky v úseku Prostějov hl.n. - Třebčín nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována dle Výlukového jízdního řádu.

„Věnujte, prosím, zvýšenou pozornost především odlišným jízdním dobám oproti platnému jízdnímu řádu. Spoje náhradní dopravy odjíždějí ze stanice Prostějov hlavní nádraží dříve, než je odjezd vlaku, v opačném směru přijíždějí spoje náhradní dopravy do stanice Prostějov hlavní nádraží později,“ uvedl Josef Linek, systémový specialista firmy České dráhy, a.s..

Veškeré podrobnosti jsou uvedeny ve Výlukovém jízdním řádu, v příloze. Informace k výluce jsou k dispozici na www.cd.cz , Výlukový jízdní řád bude vyvěšen v dotčených stanicích a zastávkách. (red)

Poslat nový komentář