Další výluka!

Další výluka!
ilustrační foto ber

Provozovatel dráhy - Správa železniční dopravní cesty vyhlásil na trati Olomouc - Nezamyslice ve dnech od 2. května 2016, 8 hodin do 6. května 2016, 15 hodin, výluku traťové koleje v úseku Nezamyslice – Prostějov hl.n. (Olomouc hl.n.).

Dopravce České dráhy, a.s. proto musí po dobu výluky všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována dle Výlukového jízdního řádu.

Za vybrané vlaky jsou vedeny zrychlené spoje náhradní dopravy. Věnujte, prosím, zvýšenou pozornost především odlišným jízdním dobám oproti platnému jízdnímu řádu. Všechny vlaky R a Sp 1638 budou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc hl.n. – Prostějov hl.n. – Nezamyslice a opačně. Vlaky Os pouze v úseku Prostějov hl.n. – Nezamyslice a opačně. Dne 3.5.2016 budou vlaky Os 3713 a Os 3718 nahrazeny v úseku Vrbátky – Nezamyslice a opačně. Všechny rychlíky jsou souběžně vedeny odklonem přes Přerov. Ve vybraných spojích náhradní autobusové dopravy, bude zajištěna přeprava jízdních kol dodávkovým automobilem v počtu cca 6 ks jízdních kol. Veškeré podrobnosti jsou uvedeny ve Výlukovém jízdním řádu.

Informace k výluce jsou k dispozici také na www.cd.cz ve složce Vlakem po ČR - Jízdní řád - Traťové jízdní řády. Výlukový jízdní řád bude rovněž vyvěšen v dotčených stanicích a zastávkách

Kompletní informace k výluce, včetně výlukového jízdního řádu, najdou cestující na našich stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu. Případné dotazy zodpoví i operátoři zákaznické linky 840 112 113. (red)

Poslat nový komentář