Pozor! Na trati Prostějov – Dzbel bude železniční výluka

Pozor! Na trati Prostějov – Dzbel bude železniční výluka
ilustrační foto

Provozovatel dráhy, Správa železniční dopravní cesty, s.o. vyhlásil ve dnech od 12. září do 16. září 2016, na trati Prostějov – Dzbel nepřetržitou výluku traťové koleje v úseku Ptení – Dzbel.

Výluka zahajuje ve dnech 12. září 2016 od 8:40 hodin a potrvá do 16. září 2016, 17:00 hodin.  

Dopravce České dráhy, a.s. musí po dobu výluky všechny vlaky v úseku Prostějov hl.n. - Dzbel a opačně nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována dle Výlukového jízdního řádu. 

S ohledem na počet autobusů náhradní dopravy je nutno u skupinových přeprav cestujících (školní výlety, turistické akce apod.) nahlásit požadavek na přepravu. Požadavek je nutno uplatnit alespoň dva pracovní dny předem, a to buď telefonicky, nebo e-mailem na Kontaktním centru Českých drah, a. s. – tel.: 840 112 113, e-mail: info@cd.cz. „Na tomto pracovišti Vám rovněž poskytneme bližší informace o organizaci dopravy po dobu výluky,“ informují dráhy.   Informace k výluce jsou k dispozici také na www.cd.cz ve složce Vlakem po ČR - Jízdní řád - Traťové jízdní řády. Výlukový jízdní řád bude rovněž vyvěšen v dotčených stanicích a zastávkách. „Kompletní informace k výluce, včetně výlukového jízdního řádu, najdou cestující na www.cd.cz/omezeniprovozu. Případné dotazy zodpoví operátoři zákaznické linky 840 112 113. (red)

Poslat nový komentář