Pozor! Na trati Olomouc- Nezamyslice výluka!

Pozor! Na trati Olomouc- Nezamyslice výluka!
ilustrační foto ber

Výluka na trati Olomouc - Nezamyslice proběhne ve dnech 13., 14. a 15. 12. 2016 od 8:00 hod. do 14:00 hod., kde konkrétně o traťovou kolej v úseku Olomouc hl.n. - Prostějov hl.n. Dopravce České dráhy, a.s. proto musí po dobu výluky všechny vlaky ve vyloučeném úseku nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována dle Výlukového jízdního řádu. 

Vlaky kategorie R jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc hl.n.– Prostějov hl.n.– Nezamyslice a opačně a souběžně vedeny odklonem přes Přerov.

Vlaky kategorie Os jsou nahrazeny náhradní autobusovou dopravou v úseku Olomouc hl.n. – Prostějov hl.n. a opačně.

Za osobní vlaky jsou na vybraných spojích dvě linky náhradní autobusové dopravy, jedna přímá Olomouc hl.n. – Prostějov hl.n. a opačně (bez zastavení, označena písmenem P) a jedna zastávková (označena písmenem Z).

V žst. Olomouc hl.n. jsou návazné vlaky pouze ty, které odjíždějí 7 minut po pravidelném příjezdu spoje náhradní dopravy dle výlukového jízdního řádu. U ostatních spojů není přípoj garantován.

Z důvodu odlišné jízdní doby bude po dobu výluky platit odlišný výlukový jízdní řád náhradní autobusové dopravy, věnujte zvýšenou pozornost při plánování cesty po této trati. 

S ohledem na počet autobusů náhradní dopravy je nutno u skupinových přeprav cestujících (školní výlety, turistické akce apod.) nahlásit požadavek na přepravu. Požadavek je nutno uplatnit alespoň 72 hodin předem, a to buď telefonicky, nebo e-mailem na Kontaktním centru Českých drah, a. s. – tel.: 221 111 122 nebo 840 112 113, e-mail: info@cd.cz. Na tomto pracovišti Vám rovněž poskytneme bližší informace o organizaci dopravy po dobu výluky. (Zdroj ČD)

 

Poslat nový komentář