Mikulášský pohár ve vzpírání se prostějovským mladým borcům vydařil

Mikulášský pohár ve vzpírání se prostějovským mladým borcům vydařil
Foto RŠ
Další fotky: 
Mikulášský pohár ve vzpírání se prostějovským mladým borcům vydařil

Dne 3. prosince se uskutečnil Mikulášský pohár ve vzpírání ve Zlíně. V poháru závodilo 34 mladých vzpěračů, jak děvčat, tak kluků. Dorazily i dva oddíly ze Slovenska. Jednalo se o mladší žáky, kteří jsou v rozmezí ročníků 2007 až 2004.

Závodilo se ve vzpěračském čtyřboji, který se skládá ze dvou atletických disciplín, a to trojskoku a hodu medicimbálem. Dále byl na pořadu olympijský vzpěračský dvojboj. "Tobiáš Vrba byl ve své věkové kategorii šestý z devíti. Poslední pokus v trhu byl nad jeho síly a nepodařilo se mu nad hlavu dostat sedmnáct kilogramů a tento pokus byl ze strany rozhodčích vyhodnocen jako neplatný. Tobiáš nadhodil pěkných jednadvacet kilogramů. U Michala Janovského je vidět vzrůstající výkonnost. Jmenovaný trhl devatenáct kilogramů a nadhodil pětadvacet. Tímto svým výkonem dosáhl na pěkné druhé místo a stříbrnou medaili. Oba Prostějováci, kteří hostují v TJ Holešov, pomohli tomuto oddílu k bramborové medaili mezi devíti startujícími ," informoval trenér Robert Šemnický.

"Tímto opětovně zveme všechny kluky i holky do tělocvičny DTJ Prostějov u Akvaparku. Tréninky jsou vždy v pondělí, středu a pátek od 16 do 17:30 hodin. Trénink je ze začátku zaměřen na všeobecnou pohybovou průpravu," dodal trenér. (RŠ)

 

Poslat nový komentář