Julie Švecová pořádá Nutella Chalenge

Julie Švecová pořádá Nutella Chalenge
ilustrační foto
Další fotky: 
Julie Švecová pořádá Nutella Chalenge
Julie Švecová pořádá Nutella Chalenge

Vzpěračský oddíl Vzpírání Haná z.s. zve všechny sportovce od osmi let na již tradiční soutěž Nutella Chalenge, která se koná 6.5.2017 v prostorech vzpírárny - Sokolská 560, Náměšť na Hané.

"Jak název napovídá, výherce si odnese Nutellu, a to ne ledajakou, ale hned 1kg balení. Nutellu získá nejlepší muž, nejlepší žena, a nejlepší junior do 15 let. Kromě toho, tři nejlepší v každé kategorii obdrží malou cenu navíc.

Pro všechny účastníky bude na místě zdarma káva a čaj," přidala pozvání Julie.

Soutěž vymysleli Kryštof Černý a Dominik Eichler jako otevřenou soutěž pro všechny, kteří si chtějí jen tak zablbnout. Cílem je vyzkoušet si něco nového, poznat zajímavé lidi a místa. Nejčastěji se účastní vzpěrači, trojbojaři, ale i ti, co cvičí teprve chvíli a svůj srdcový sport zatím hledají. Disciplíny soutěže jsou každý měsíc jiné, a jsou v kompetenci aktuálního pořadatele. 

Nutella challenge je každý měsíc na jiném místě. Zasoutěžit si můžete v Praze, Brně, Pardubicích, ale i v menších městech či vesničkách.

Soutěž probíhá jednou za měsíc. V celkovém pořadí jde již o 19. challenge. Po půl roce se vždy vyhodnocuje celkový vítěz který obdrží 3 kg Nutelly. 

Pro květnovou Nutellu jsou určeny dvě soutěžní disciplíny: 1. skok do dálky z místa, 2. pozved trhovým úchopem bez trhaček.

Přesný popis disciplín a více informací k soutěži najdete na facebooku: https://www.facebook.com/events/235067870298384/ (JŠ)

 

Poslat nový komentář