Webové stránky města nabízí virtuální novinku. Prohlídku Prostějova

Webové stránky města nabízí virtuální novinku. Prohlídku Prostějova
ilustrační foto odkaz město Prostějov

Nová virtuální prohlídka na webu Prostějova nabízí jak letecký pohled na město, tak i „procházku“ po jeho historické části, včetně radnice. 

K dispozici je aplikace virtuální prohlídky s využitím responzivního designu. Virtuální návštěvník si může vychutnat například celkový pohled na náměstí T. G. Masaryka. Dále aplikace nabízí pohled na Mariánský sloup, sochy, na budovy Muzea a galerie Prostějova, kostel Povýšení svatého Kříže, panoramatický pohled na měšťanské domy na náměstí a na závěr pohled na radnici se vstupem do budovy. Nechybí ani kompletní prohlídka radnice, a to jak z venkovní, tak i vnitřní části, včetně všech salonků, obřadní síně nebo věže s panoramatickým pohledem na všechny světové strany a náměstí. V nabídce pochopitelně nesmí chybět ani městský zámek včetně jeho interiérů. Vše dokresluje "procházka" Smetanovými sady.

Aplikace je možná ve všech běžných prohlížečích, včetně mobilních. Jde zejména o prohlížeče IE, Mozilla FireFox, Opera, Chrome a podobně. Aplikace umožňuje celoobrazovkový režim. Vstup naleznete v sekci Volný čas na http://www.virtualtravel.cz/export-prostejov2/. (red)

Poslat nový komentář