V budově polikliniky dnes zemřel muž

V budově polikliniky dnes zemřel muž
ilustrační foto ZZS

Dnes dopoledne došlo v prostorách lékárny v budově polikliniky v Trávnické ulici v Prostějově k tragické události. Vyhasl tam život staršího muže.

"Pána středního věku na místě oživovali lékaři z okolních ordinací. Byla přivolána záchranka, ani její lékař ale muže k životu nepřivedl," sdělila PvNovinkám mluvčí ZZS Olk Lucie Urbanová. Sanita RZS k případu jela z Olomouce. "Všechny prostějovské vozy byly v dané chvíli na výjezdech," doplnila mluvčí. (ber)

Komentáře

Pane Lázna na Vás platí "Blahoslavení chudí duchem" a ještě Vám to přeložím.... jste prostý duchem a myslí, ale za to nemůžete! J.Wolker

Doktorka zachraňující jedna,sanitky sloužící k bůhvík čemu, defibrilátory schované v šuplíku aby se nezaprášily....kde jinde by měli dat člověku kvalitní první pomoc než na poliklinice? V Prostějově všude jen ne ve zdravotnických zařízeních!!!

Pane anonymní, eufemisticky řečeno, jste velký hlupák.
F. Lázna

Tak tohle je ukázka kvality lékařů prostějovské polikliniky a vůbec péče o pacienty v našem městečku! Chce se mi blejt Velebnosti!!

Na vyjezdech? Nemame tech sanit nejak malo? ...Ja mam pocit ze sem nejak casto jezdi ti Olomoucaci a to uz je pozde z takove streky...:(!!....

A na poliklinice je málo lékařů?

Poslat nový komentář