Od nehody uplynul rok. Holky Kotyzovy bojují i nadále

Od nehody uplynul rok. Holky Kotyzovy bojují i nadále
Foto Zdeňka Kotyzová starší

O boji Zdeničky Kotyzové, která se od ledna loňského roku pere s následky těžké autonehody, PvNovinky informují pravidelně. Mladá dívka, které lékaři nedávali velkou šanci na přežití, dělá díky své rodině a zejména mamince, neuvěřitelné pokroky. V těch jí pomáhají i všichni, kdo přispěli či přispívají na transparentní účet.

Stav Zdeničky se od loňského roku velmi zlepšil, přesto ale stále potřebuje odbornou péči. Proto s maminkou odjela do Luhačovic, kde pobudou celý měsíc. „Nejrůznější vodní masáže jí dělají velmi dobře, uvolňují zatuhlé svalstvo. Sebelepší péče, kterou jí doma můžeme zajistit, takové procedury nenahradí,“ vysvětlila maminka Zdena Kotyzová starší.

Protože, stejně jako všechny potřebné zdravotní  pomůcky, ani pobyt v lázních není plně hrazen pojišťovnou, rodina si opět sáhla hluboko do kapsy.

Proto prosíme všechny, komu na osudu mladé dívky záleží, aby přispěli na transparentní účet sbírky, kterou zaštítil Okrašlovací spolek Prostějov. Číslo je -  107-5771500217/0100. Jménem Zdeničky a její rodiny děkujeme! (ber)

Poslat nový komentář