Zdenička udělala pár kroků, má ovšem další velký problém

Zdenička udělala pár kroků, má ovšem další velký problém
ilustrační foto FB Zdeňka Kotyzová

Zdenička Kotyzová se v Luhačovicích opět postavila na chvíli vlastní nohy a okusila slast z prvních kroků po těžké autonehodě. Z lázní musela i s maminkou odjet dřív kvůli viróze, ta ale nebyla ničím proti dalšímu problému, který ji postihl.

"Zdenička prodělala několik po sobě jdoucích epileptických záchvatů. Skončila na JIP prostějovské nemocnice a pak na neurologii, odkud jsem ji vzala domů," potvrdila informaci Zdena Kotyzová starší. Co bylo spouštěčem nemoci nikdo neví. "Lékaři mi řekli, že to může být cokoli, protože mozek je bohužel neprobádaná oblast. Takže mi opět nastalo období zvané "vždy ve střehu" a Zdenička musí totálně vypnout," posteskla si.

Obě doufají, že do května, kdy se mají vypravit do rehabilitačního centra Adeli v Piešťanech, bude Zdenička v pořádku. Držíme pěsti a přejeme co nejvíce zdraví.

Zdeničce můžete stále na léčbu a pomůcky přispívat na transparetní účet sbírky, kterou zaštítil a založil Okrašlovací spolek města Prostějova. Číslo je - 107-5771500217/0100, Komerční banka Prostějov. Jménem Zdeničky a její rodiny děkujeme! (ber)

 

Poslat nový komentář