Chystáte se na sobotní konferenci v Národním domě?

Chystáte se na sobotní konferenci v Národním domě?
ilustrační foto plakát

Mílovými kroky se blíží mimořádná akce pro všechny zájemce o nejnovější trendy ze světa výživy, zdraví, přírodní medicíny a bio potravin. Národní dům bude v sobotu 15. října od 9 do 17 hodin otevřen pro širokou veřejnost z Prostějova i širokého okolí. Každý návštěvník v něm najde jak zajímavé inspirace, praktické rady, tak i prezentaci toho nejlepšího, co vzešlo z úrodné Hané. Ani děti nepřijdou zkrátka. Rodiče mohou v klidu a třeba i u dobré kávy vstřebávat zajímavosti z úst odborníků z celé ČR, neboť v tzv. červeném salonku, upraveném na mini školičku, jim děti pohlídají a zabaví maminky dobrovolnice v rolích chův.

V předešlých dvěma dnech jsme představili dvě přednášející, dnes představujeme třetí. Je jí Margit Slimáková, česká specialistka na výživu a zdravotní prevenci.

Margit Slimáková je v současnosti nejvýraznější česká specialistka na výživu a zdravotní prevenci. Vystudovala farmacii na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové, na americké Clayton Collegeof Natural Health získala obhájením disertace na téma Jak učit děti zdravé výživě titul Ph.D, který rozšířila o doktorát v oboru farmacie na Farmaceutické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě. Odborné poznatky čerpala také při pobytu a práci v Německu, Číně, Francii a USA. Zabývá se zejména individuálním poradenstvím, lektorskou činností a osvětou (např. přednášky a vystoupení pro TEDxBrno, Sama doma, ČVUT, DVTV, Prague Food Festival a jiné). Publikuje také knihy a články, založila úspěšný osobní web Margit.cz + Zdravé zprávy a vlastní videoblogMargitTV. Margit Slimáková v České republice zpopularizovala Zdravý talíř, který rychle nahrazuje zastaralou výživovou pyramidu. Je také odbornou garantkou přelomové iniciativy Skutečně zdravá škola, která usiluje o regulaci bufetů a prodeje sladkostí ve školách po vzoru vyspělejších zemí.

Více na: http://www.margit.cz/margit/

(red)

Poslat nový komentář