Sobotní konference o zdravém životním stylu se blíží!

Sobotní konference o zdravém životním stylu se blíží!
ilustrační foto plakát

Mílovými kroky se blíží mimořádná akce pro všechny zájemce o nejnovější trendy ze světa výživy, zdraví, přírodní medicíny a bio potravin. Národní dům bude v sobotu 15. října od 9 do 17 hodin otevřen pro širokou veřejnost z Prostějova i širokého okolí. Každý návštěvník v něm najde jak zajímavé inspirace, praktické rady, tak i prezentaci toho nejlepšího, co vzešlo z úrodné Hané. Ani děti nepřijdou zkrátka. Rodiče mohou v klidu a třeba i u dobré kávy vstřebávat zajímavosti z úst odborníků z celé ČR, neboť v tzv. červeném salonku, upraveném na mini školičku, jim děti pohlídají a zabaví maminky dobrovolnice v rolích chův.

V předešlých dvěma dnech jsme představili již tři přednášející, dnes představujeme čtvrtou. Je jí Kateřina Boesenberg. 

Oborům celostní přírodní medicíny se začala Kateřina Boesenberg věnovat v roce 2001 na Australasian College of Natural Therapies v australském Sydney. Od roku 2003 studovala na známé Nature Care College, kde v roce 2005 a 2006 získala vzdělání v oboru klinické naturopatie (ND) a klinické nutriční medicíny (Dip. Nut.). Po jejich dokončení si rozšířila vzdělání o diplom v oboru zdravotnictví – alternativní medicína na Charles Sturt University. Od roku 2013 se věnuje postgraduálnímu vzdělávání s Institute for Functional Medicine (Institutem pro Funkční medicínu). Roku 2005 si založila v Sydney vlastní soukromou praxi a spolupracovala s naturopatickými klinikami různého zaměření až do počátku roku 2010, kdy se přestěhovala ze Sydney do Prahy, kde v současnosti vede privátní praxi. S více než desetiletou praxí v oboru Kateřina Boesenberg k vypracování optimálních léčebných programů aplikuje principy klinické naturopatie a funkční medicíny a svým klientům tak nabízí vysoce profesionální individuální péči a podporu při řešení širokého spektra zdravotních obtíží.

V roce 2013 založila Českou naturopatickou společnost, jejímž cílem je sdružování praktiků celostní přírodní medicíny a přiblížení naturopatické problematiky a kvalitní naturopatické praxe české veřejnosti. V roce 2014 pak otevřela 1. komprehenzivní studium klinické naturopatie v České republice, které nabízí nejkomplexnější vzdělání v oblasti klinické naturopatie, klinické nutriční medicíny a západní fytoterapie v ČR. Je maminkou tříměsíční dcery. (red)

Poslat nový komentář