Pozor! Velká konference o zdraví, výživě, přírodní medicíně a biopotravinách již zítra!

Pozor! Velká konference o zdraví, výživě, přírodní medicíně a biopotravinách již zítra!
ilustrační foto

Mílovými kroky se blíží mimořádná akce pro všechny zájemce o nejnovější trendy ze světa výživy, zdraví, přírodní medicíny a bio potravin. Národní dům bude v sobotu 15. října od 9 do 17 hodin otevřen pro širokou veřejnost z Prostějova i širokého okolí. Každý návštěvník v něm najde jak zajímavé inspirace, praktické rady, tak i prezentaci toho nejlepšího, co vzešlo z úrodné Hané. Ani děti nepřijdou zkrátka. Rodiče mohou v klidu a třeba i u dobré kávy vstřebávat zajímavosti z úst odborníků z celé ČR, neboť v tzv. červeném salonku, upraveném na mini školičku, jim děti pohlídají a zabaví maminky dobrovolnice v rolích chův.

V předešlých dvěma dnech jsme představili již čtyři přednášející, dnes představujeme toho posledního. Je jím jediný muž, Robert Hájek.

Je absolventem jednooborové psychologie na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, kde také obdržel titul PhDr. Během vysokoškolských studií působil jako preventista v programech primární protidrogové prevence, spolupracoval s dětmi z Beslanu, působil v ISIS (Občanské sdružení pro pomoc dětem bez domova) a jako instruktor programů v Lanovém centru Proud. Patřil mezi zakládající členy České asociace studentů psychologie (www.casp.upol.cz), pět let trénoval mládežnické fotbalové týmy SK Sigma Olomouc a zajímal se o sportovní psychologii, kterou studoval na Fakultě tělesné kultury UP v Olomouci. Od roku 2005 je zaměstnancem Armády České republiky, kde již 11. rokem působí na pozici armádního psychologa. Mezi jeho hlavní pracovní náplň patří terapeutická a poradenská činnost určená zaměstnancům útvaru a jejich rodinným příslušníkům. Třikrát působil ve vojenské misi v Afghánistánu. Absolvoval také sebezkušenostní psychodynamický terapeutický výcvik, výcviky se zaměřením na traumatické události a krizovou intervenci, kurzy práce s tělem v psychoterapii a je také akreditovaným externímkoučem. S manželkou vychovává tříletou dceru.

(red)

Poslat nový komentář