Ve Vlastivědném muzeu bylo předáno ocenění Žena regionu

Ve Vlastivědném muzeu bylo předáno ocenění Žena regionu
Foto PvNovinky.cz

Celonárodní soutěž ŽENA REGIONU je určena všem ženám, které dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům, přispívají ke zlepšení a rozvoji svého regionu a ještě při tom zvládají péči o rodinu. V letošním roce v Olomouckém kraji zvítězila prostějovská Milada Sokolová. Včera převzala ocenění na slavnostním večeru v Olomouci. 

V loňském roce cenu obdržela "odchovankyně" Evy Suchánkové Hanka Pokorná, o rok dříve farmářka Jarmila Zelenská. Všechny spojuje společné místo, ať již narození, či žití - Prostějov. 

"Ještě nikdy jsem nebyla tak nervózní. Za mikrofonem při pořádání kulturních a charitativních akcí stávám poměrně často, ale nikdy se nejednalo o akci, která byla věnovaná mé osobě. Bylo to pro mě nové a doufám, že jsem Okrašlovacímu spolku ve své řeči neudělala ostudu. V pátek mě čeká setkání s vítězkami z ostatních regionů v Senátu a následně večer ve Valdštejnském paláci. Moc se těším," sdělila redakci PvNovinek vítězka.

Miladu Sokolovou podpořilo 387 lidí, druhou Micaelu Koudelkovou tak „předběhla“ o 170 hlasů.  "Ještě jednou děkuji všem, kdo mne v anketě podpořili. Moc si toho vážím!" vzkázala. (ber)

 

Poslat nový komentář