Za mediátorem vyjedou zástupci Prostějova 1. března

Za mediátorem vyjedou zástupci Prostějova 1. března
ilustrační foto MMP, nadace

V jednání mezi americkou dobročinnou nadací WMSBG Kolel Damesek Eliezer, kterou zastupuje Tomáš Jelínek, představiteli židovské obce a městem Prostějov bude mediátorem bývalý premiér Vladimír Špidla. Jednání začnou již v březnu.

„Za Prostějov budu v jednání vystupovat já, náměstek Zdeněk Fišer a vedoucí odboru památkové péče Marek Perůtka,“ sdělila na úterním zastupitelstvu primátorka Alena Rašková s tím, že v případě potřeby bude k jednání přizván ředitel RG a ZŠ Studentská Rostislav Halaš. Za mediátorem s potřebnými dokumenty vyrazí prostějovští zástupci 1. března. O pět dnů později, 6. března, se s Vladimírem Špidlou sejdou zástupci židovských organizací.

„Kdy se uskuteční společné jednání pod vedením mediátora, pak záleží na něm,“ dodala primátorka. (ber)

Komentáře

Řekl bych, že špičky ČSSD v Praze jsou už z té mezinárodní ostudy, co jim dělají na prostějovské radnici příslušníci jejich partaje (ve vyhrocené předvolební době) dosti, ne-li hodně nervózní... Tak na ně posílají jako bubáka mediátora Špidlu, aby je patřičně usměrnil. Myslím, že by bylo vhodnější probudit a poslat na ně Golema, tem by to snad mohl zvládnout...

Ať si to užijou.Starej Halaš alkoholik a mladej rasista.

Skvělá volba, když ten pán byl v Bruselu, strašily jeho fotkou bruselské maminky neposlušné dětičky. Ten to vyřídí.

Poslat nový komentář