Prostějovští řidiči baví republiku. Klouzáním po rondelu

Prostějovští řidiči baví republiku. Klouzáním po rondelu
ilustrační foto ber

Video, které pořídil 1. ledna Václav Stávek, se stalo hitem nejen na sociálních sítích. Vozy, klouzající po rondelu u nemocnice, zaujaly i TV Prima. Spot můžete zhlédnout na http://autosalon.iprima.cz/video-rana-za-ranou-klouzajici-kruhac-zesmesnil-prostejovske-ridice.

Otázkou ovšem je, zda je vina pouze na řidičích. Nehledě na velký sklon, který rondel má, měl mít za sebou údržbu. „Přesně naše povaha, bavit se cizím neštěstím. Faktem je, že to klouzalo víc než hodně. Jel jsem krokem a měl jsem také problém to utočit,“ sdělil redakci jeden z řidičů zachycených na videu.

Video bylo natočeno dle autora po jedné hodině po poledni, sníh začal padat kolem deváté hodiny ráno. Komunikace vedoucí k nemocnici patří podle plánu údržby silnic do prvních v pořadí, plužením nebo posypem by měla být ošetřena do čtyř hodin od výjezdu mechanismů.

Pokud si chcete ověřit, kdy má být uklizena právě vaše ulice, můžete tak učinit v Plánu zimní údržby Prostějova. Ten se dnes dopoledne objevil na webu města -  Prostějov.eu, kde jej najdete v horní liště. (ber)

Komentáře

Podle toho co píšete, by musel být idiot každý, kdo tudy projížděl, protože měl ihned zavolat měšťáky...

a co mu ta policie asi tak rekne? :D v prostejove kazdej vola policii to je hnus ktery mi zlepsi naladu :)

Oznámení kvůli čemu??? :D jakej paragraf tím porušil?

.

Autor videa je neskutečný i.d.i.o.t. Ihned měl zavolat měšťáky a ti by zajistili sjízdnost. Takto mohlo dojít k vysokým škodám na majetku či zdraví. Ať se nediví, že na něj někdo podá oznámení na policii.

Poslat nový komentář