Soutěžte se Zlatou bránou. O iPHONE8!

Soutěžte se Zlatou bránou. O iPHONE8!
ilustrační foto
Další fotky: 
Soutěžte se Zlatou bránou. O iPHONE8!

Soutěžte a vyhrajte krásné ceny od Zlaté brány! Je to jednoduché. Navštivte Zlatou bránu v Prostějově, najděte zdejší fotostěnu a vyfoťte se u ní. Fotografii zašlete na e-mail soutez@zlata-brana.cz, nebo na FB Zlaté brány a vyhrajte iPhone a další hodnotné ceny!

"Všechny fotografie budou umístěny na Facebooku našeho nákupního centra v soutěžním fotoalbu. Zasílat fotografie a hlasovat je možné po dobu průběhu soutěže, tedy od 10. 7. 2018 do 31. 8. 2018. Vyhrává fotografie, která získá od fanoušků stránky Zlatá Brána nejvíce „To se mi líbí“. Autor fotografie s nejvíce „To se mi líbí“ vyhrává iPhone 8 (64 GB, barva červená), ostatní účastníci soutěže budou automaticky zařazeni do slosování o hodnotné ceny od partnerů soutěže. Výherci budou vyhlášeni 3. 9. 2018. Výherci budou kontaktováni a předání výhry proběhne dle domluvy, nejpozději však do osmi pracovních dnů od vyhlášení vítězů," vzkazují pořadatelé.

Soutěžící je po přihlášení do soutěže povinen soutěžit v rámci fair play. Soutěžící také vysloveně souhlasí s tím, že organizátor je oprávněn v souladu s § 84 a § 85 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, užít bezplatně jméno, příjmení, obrazové snímky účastníka v médiích (včetně internetu a sociálních sítí), propagačních a reklamních materiálech organizátora, a to výhradně v souvislosti s touto akcí a dále rovněž v souvislosti s ostatními poskytovanými službami, a to po dobu 3 let od ukončení soutěže. (red)

Poslat nový komentář