Loupež v prostějovském baru

Loupež v prostějovském baru
ilustrační foto

Prostějov, pondělí 16.7.2012. Loupežné přepadení v prostějovském baru. Výzva Policie

V pondělí 16.7.2012, těsně před uzavírací dobou, a to před 7.00 hodinou ranní vstoupil do herny-baru v Prostějově na ulici Západní neznámý pachatel, který v ruce držel krátkou střelnou zbraň. Po dvacetileté servírce požadoval vydání finanční hotovosti a mladou ženu pak pod pohrůžkou zabití uzavřel na toaletě s tím, že nesmí vycházet. Z herny odešel s předběžně zjištěnou částkou 39 000 Kč. Asi o hodinu později poškozenou nalezl na toaletě majitel baru, který vše také oznámil na policii.

Při loupeži ke zranění osob naštěstí nedošlo. Dle vyjádření obsluhy se jednalo o muže ve věku 35 - 40 let, střední asi 165 cm vysoké postavy, který byl oblečený do modrých riflí a světlé bundy. Na hlavě měl kuklu a na ní kšiltovku. Mluvil plynně česky bez přízvuku. Dle následujících zjištění přišel muž do baru od ulice Plumlovská.

 

Policie žádá občany o pomoc při pátrání po pachateli této závažné násilné trestné činnosti, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k osobě pachatele, případně si v inkriminovanou dobu na uvedeném místě všimli něčeho neobvyklého, aby tyto poznatky předali policistům na telefonním čísle 974 781 336, nebo na lince 158 případně na kterékoliv policejní služebně.

(red)   

 

Poslat nový komentář