Pospíšil podporuje Pospíšila

Pospíšil podporuje Pospíšila
ilustrační foto

Nejdůvěryhodnější český politik má na Prostějovsku jasno

 

 

„Jedničce“ občanských demokratů na Prostějovsku – Jiřímu Pospíšilovi - se dostalo výrazné předvolební podpory, když ho veřejně podpořil Jiří Pospíšil. Nepřehlédli jste se. Skutečně je to tak, že Jiří Pospíšil podpořil Jiřího Pospíšila. A není to ani tak, že by náměstka prostějovského primátora Jiřího Pospíšila podporoval jen on sám. Naopak: aktuálně nejdůvěryhodnější český politik, poslanec a bývalý ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil podporuje v krajských volbách na Prostějovsku náměstka prostějovského primátora Jiřího Pospíšila.

Oba stejnojmenní politici se osobně potkali již při minulých komunálních volbách a samozřejmě je zaujalo, že v řadách občanských demokratů působí dva politici s úplně stejným jménem. Při prvním setkání zjistili oba Pospíšilové, že je nespojuje jen jméno, ale i názory na celou řadu politických problémů. Exministr Pospíšil, který je pro mnohé symbolem boje proti korupci a těší se velké podpoře veřejnosti napříč politickými stranami, se i proto letos dokonce rozhodl podpořit „prostějovského Pospíšila“ formou společného billboardu s jednoduchým heslem „Jiří Pospíšil podporuje Jiřího Pospíšila.“ 

Kopeme za Prostějovsko

„Prostějovský Pospíšil“ vstupuje do krajských voleb s jasnou představou, co Prostějovsko od kraje potřebuje. „Nezaměstnanost tíží celý kraj i okres. My nabízíme zlepšení podpory průmyslových zón, protože víme, že v Prostějově nám průmyslová zóna se zaměstnaností velmi výrazně pomáhá,“ představuje svůj volební cíl náměstek primátora Jiří Pospíšil, který „modré“ do voleb na Prostějovsku vede jako lídr. Silný tým občanských demokratů zastupujících v krajských volbách Prostějovsko doplňují na dalších místech živnostník z Hrubčic Kamil Zápeca, vysokoškolská docentka Nina Škottová z Bedihoště a jednatel firmy Vilém Novotný z Vranovic-Kelčic.  

V programu občanských demokratů se nachází například závazek vybudovat severní obchvat Prostějova nebo obchvat Ohrozimi. Občanští demokraté také chtějí v následujících čtyřech letech dokončit rekonstrukci zámku Čechy pod Kosířem, a to včetně revitalizace parku, a více celý areál zpřístupnit pro občany i návštěvníky kraje. Tlakem ze strany kraje také chtějí zařídit dokončení  vyčištění a rekonstrukce Plumlovské přehrady, včetně jejího napuštění a „předání veřejnosti.“ Zaměřit se chtějí také na podporu zachování škol v malých a středních obcích a na tlak, aby se zamezilo zneužívání sociálních dávek. „Lidem se musí vyplatit pracovat,“ komentuje poslední programový bod občanských demokratů jejich lídr Jiří Pospíšil.

 

Poslat nový komentář